sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuusi sisälle


Tänä vuonna tuomme kuusen poikkeuksellisesti sisälle jo tänään, jotta meidän 9vee, joka viettää joulunajan äitinsä perheen kanssa, saisi koristella kuusen myös kotona meillä. Kuusen paikka tulee olemaan olohuoneessa kahden nojatuolin välissä, joten siitä pitää siirtää pöytä pois. Se puolipyöreä pöytä tulee tähän ikkunan alle ruokahuoneeseen ja tämä kuvan istutuspöydän nimellä ostettu irtojalkainen taittopöytä Plantagenista viedään varastoon.











Laitan kuvia uudelleenmööbleerauksesta ja kuusesta myöhemmin. Kuusen koristeet ovat tänäkin vuonna valkoiset, olen hankkinut myyjäisistä lisää virkattuja kuusenkoristeita, palloja ja tähtiä, jotka on tärkätty koviksi.

Illalla lähden ystäväni kanssa Vaasan kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja suomeksi. Tämä on ollut meidän tyttöjen perinne jo viiden vuoden ajan, ja tästä pidämme kiinni! On hauska jutella glögilasillisella laulutilaisuuden jälkeen ja kerrata kuluneen vuoden tapahtumat, ja voi kuinka meille onkin taas tapahtunut kaikenlaista, kyllä elämä osaa yllättää ja on mielenkiintoista!

Hyvää kolmatta adventtia!
Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi todella hienoa, jos jättäisit kommenttisi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...